Ripstik издания

R

Ако смятате, че сноубордът е готин, но не живеете никъде близо до сняг или не можете да си позволите цената, която струва сноубордът, тогава защо не помислите да се заемете с каране на борда. Касирането на борда, както скоро ще откриете, е като нищо, което някога сте карали досега, що се отнася до сноуборд или скейтборд. С тези конкретни дъски не е нужно да си натискате, за да тръгнете, по-скоро това, което трябва да направите, е да застанете на 2-те платформи, които правят тази дъска и след това да се завъртите. В тази статия обаче ще разгледаме по-отблизо някои проблеми с Ripstik, които могат да възникнат, след като дъската бъде закупена и се използва.

Използването на колело като Ripstik означава, че можете да си осигурите ускорение, без да се налага да натискате, дори когато се изкачвате нагоре. Именно усукващото движение, което използвате, когато карате тази конкретна дъска, помага да се осигури инерцията, която ви е необходима, за да задвижите дъската и да я държите в движение. Въпреки това, въпреки че тези дъски стават много по-често срещани, тъй като все повече хора научават за тях и колко гъвкави са те, все още има някои въпроси, на които човек ще трябва да отговори, преди да реши да инвестира в един от тях за себе си.

Много хора ще се чудят какво точно ще трябва да направят, ако колелата на Ripstik Caster Board се износят. Първо, най-добре е, ако смятате, че вашите джанти са износени, погледнете дали има нещо, което или се докосва, или се трие върху тях, като предпазителя на колелата, както моделите, произведени преди март 2007 г., са имали този конкретен проблем с тях. Освен това е важно да се отбележи, че поради движението, което се използва, за да се движи дъската, е такова, че може да накара колелата да се износват много по-бързо от нормалното в сравнение със скейтборда. Освен това човек, който тепърва се учи да кара една от тези дъски и няма предишен опит да използва скейтборд, тогава той може да открие, че техният се износва много по-бързо от този, който е карал скейтборд преди.

Но когато става въпрос за такива проблеми с Ripstik, свързани с колелата на дъската ви, има много места, където човек действително може да закупи нови за тях. Днес би трябвало да можете да закупите резервни джанти или от местния търговец, откъдето първо сте закупили платката, или вместо това можете да ги закупите онлайн.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta