Longboard контрол на скоростта за начинаещи

L

За начинаещия лонгборд набирането на скорост може да бъде много смущаващо. Ако вървите твърде бързо и чувствате, че не можете да контролирате скоростта си, това може да доведе до паника. Когато изпадате в паника, обикновено изтривате. Незнанието как да контролирате скоростта си може да бъде наистина разочароващо. Нека обсъдим някои основни начини, по които можете да контролирате скоростта си на лонгборд.

Изтегляне

Изпълнението му е доста обяснимо. Това включва скок от дъската и бягане, за да се забави. Това има своите очевидни рискове, но може да бъде по-добро от алтернативата на изтриване с висока скорост на вашия longboard.

Дърворезба

Карвингът е един от най-лесните начини да контролирате скоростта си на лонгборд. Когато издълбавате, правите вълнообразен модел, докато слизате по хълма. Това включва преминаване от ръба на пръста до петата, напред-назад. Докато карате, забавяте малко скоростта си и си давате усещане за контрол. Вместо да се спускате право надолу по хълм, което ви кара да ускорявате по-бързо, опитайте вместо това да издълбаете.

Крачно спиране

Спирането с крак е друг основен начин да забавите скоростта си на лонгборд. Спирането с крака включва спускане на крак до настилката и изстъргване на подметката на обувката ви по него, за да ви забави. Отначало може да се чувствате неудобно, опитвайки тази техника, но с малко практика ще се научите да забавяте само себе си за нула време. Просто не забравяйте първо да тренирате на хубава равна площ. Също така имайте предвид, че спирането с крака може да причини значително износване на подметките на обувките ви.

Плъзгане

Плъзгането е по-усъвършенстван начин за контрол на скоростта. Плъзгането, известно още като мощен плъзгач, включва контролирано завъртане на дъската. Тази маневра плъзга колелата ви по настилката и ви забавя. Плъзгането може да се извърши, като поставите ръцете си на земята и извършите плъзгане на пръсти или плъзгане на Coleman, или като се изправите напълно, за да извършите плъзгане в изправено положение. Слайдовете на пръстите на краката и слайдовете на Coleman са най-лесните начини за начинаещ лонгборд да научи как да плъзга. Не забравяйте да си купите добър чифт слайд ръкавици, за да защитите ръцете си, ако искате да изпълните тези слайдове.

Въздушно спиране

Въздушното спиране е доста прост начин да контролирате скоростта си. Спускащите се с лонгборд използват този метод, за да се забавят при високи скорости. Въздушното спиране включва използването на устойчивост на вятър, за да забавите инерцията си. Това може да стане чрез разтваряне на ръцете и гърдите, за да се даде на вятъра голяма площ, която да ви забави.

Всички тези методи отнемат известно време и практика, за да се научите как да контролирате правилно скоростта. Няма специфичен метод за контрол на скоростта за всяка ситуация. Винаги носете шлем и практикувайте тези техники, преди да изпаднете в ситуация, в която ще набирате високи скорости. Сега, когато сте запознати с тези методи, излезте там и се забавлявайте!

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta