Шок, монтиран и защитен скейтборд iPhone за запис на трикове и разливи

Ш

Онзи ден разговарях с дама в Starbucks и тя имаше своя iPhone на масата, беше един от новите, за съжаление лицето беше счупено. Не, не приложението, което можете да получите, кара екрана да изглежда напукан, всъщност беше. Едва можеше да си позволи да купи новия iPhone, но така или иначе го купи, защото наистина искаше такъв и не купи застраховката, в случай че е повредена, все още я използва с напукан екран и все още работи, но не е много красива.

Тогава бих искал да поговоря с вас за потенциално изобретение, което би защитило iPhone, но също така ще позволи да се монтира в канала на скейтборд. Трябва да е нещо, което можете да сложите в джоба си и да се плъзнете на място, където да се заключи здраво, и да защити iPhone, дори скейтбордът да се е преобърнал върху него или да се удари в бордюра. Ще се нуждае от някакъв вид капак, който може да бъде интегриран в жлеба на скейтборда, който е изрязан за тази цел. Също така ще трябва да се монтира шок, поради което, когато прави цифрови снимки или видеоклипове, камерата няма да прави образи.

Ако скейтбордистите могат да направят това, те могат да пуснат своите трикове онлайн на страницата си във Facebook, да ги изпратят по имейл на приятели или да използват тези видеоклипове за други цели. Родителите също могат да видят какво правят децата им, а култът към скейтборда към младите хора, които правят екстремни екзотични трикове, може да се наслади на всички онлайн. Някои от тези видеозаписи могат да бъдат използвани в игри с разширена и виртуална реалност в хола. Скейтбордистите по целия свят и планетата могат да се присъединят към онлайн групи, практикувайки новите си ходове и да начертаят своя напредък в състезание с други от други нации и култури.

Би ли било трудно да се измисли нещо подобно? Абсолютно не и аз вярвам, че разполагаме с всички материали, от които се нуждаем в момента, за да го направим, плюс това вярвам, че може да бъде измислена система, която да зарежда батерията на iPhone от въртящите се колела на самия скейтборд или всеки път над бум може да събира енергия, подобно на това как работи фенерчето на шейкър бик.

Би било чудесно, ако някой иновативен предприемач може да произведе такъв специален монтиран на шок държач за скейтборд за iPhone, защото съм сигурен, че всеки скейтбордист в страната, който има iPhone, би си купил такъв и би го използвал. Моля, обмислете всичко това и помислете върху него.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta