Френски начин на живот Колоездене

Ф

Точно когато си мислите, че няма нищо ново под слънцето, пътуващо с велосипед – нова идея напръсква малко грес върху вашите предавки.

Харесва ми – Защо не накарате френски велосипед да пътува начин на живот? Не просто вариант за почивка?

Добре – не е нова идея за мен, bien sur, но тогава, аз съм изключение. Не е правилото. И Дарън Алф, Аластър Хъмфрис, Том Кевил-Дейвис и Кейт Харис. Четирима боядисани в ликрата, натрапчиви, страстни, не вземат затворници, които карат номади / изследователи / авантюристи.

Всеки от тях държи вълка далеч от паничките си с уебсайтове / блогове / книги, свързани с техните колоездачни приключения. Страхотно за тях, нали? И така – как ви влияе това?

Е … сега тези “Фантастична четворка” се превърнаха в евангелисти на цикъла на живот. Насърчаване на „младите хора“ (надяваме се и „млади по сърце“?) Да следват стъпките си на педала.

Техният “Контрол на мисията” е Мрежа за велосипедни пътувания. Успях да наваксам с Том Кевил-Дейвис, „Гладният колоездач“ между закуските наскоро.

BG – Как се вдъхновихте да го създадете?

ТОМ – Общността за колоездене е малка и ние четиримата сме били в контакт помежду си от известно време. Чрез разговори стана ясно, че поотделно помагаме да насърчаваме хората да гледат на велосипедните пътувания като на щастлива и здравословна алтернатива, но също така беше ясно, че като четирима имаме много по-голямо влияние. Така че след няколко имейла, прекосени по целия свят, решихме да обединим ресурсите си и да се опитаме да направим колективна разлика. Резултатът беше The Bicycle Travel Network.

BG – Защо думата “мрежа” в заглавието?

ТОМ – Добър въпрос – безброй имейли обиколиха четиримата, докато търсихме име и в крайна сметка изглежда, че мрежата работи най-добре. Освен осигуряването на средства и помощ за пътници с велосипеди за първи път, една от основните ни цели беше да създадем мрежа от велосипедисти от ново поколение, които правят това, което обичат, и споделят наученото от своя опит в онлайн среда.

BG – Кои бяха някои от предизвикателствата, с които се сблъскахте, когато го събрахте?

ТОМ – Измисляте име? не, това беше доста просто в крайна сметка … – Мисля, че най-голямото препятствие беше опитът да се определят четиримата основатели по всяко време, за да се вземат решения – трудно да се направи, когато всеки от нас прекарва по-голямата част от времето си на път търси приключение. Но след като всички говорихме, стана много ясно, че всичко, което искахме, беше да комбинираме колективните си знания и опит с други бъдещи туристи с велосипеди – оттам нататък целият проект придоби своя тласък и оттам беше надолу – така да се каже.

BG – Какъв опит / вдъхновение и т.н. допринася всеки отделен член на вашия екип?

ТОМ –Светът на велосипедните пътувания е малък и всички сме били в контакт от известно време. Знаейки един за друг и различните ни предложения, стана ясно, че всеки от нас върви добре в една и съща област и въпреки това всеки има много различен подход. Дарън напредваше, предоставяйки първокласна техническа информация за туристи с велосипеди чрез Bicycle Touring Pro, Ал води своето поле в мотивационни съвети и планиране на експедиции, Том демонстрира по-приятните и културни страни на велосипедните пътувания, докато Кейт е там като земя чупеща жена авантюристка. С тези четири области на експертиза беше обхванат случай „Един за всички и всички за един!

BG – Защо фокусът върху “младите хора?” т.е. – защо не всички хора на една и съща дължина на вълната?

ТОМ – Това беше трудно решение. Искахме да не правим дискриминация по възраст, но с всички, като проведохме беседи в училища и младежки клубове за насърчаване на пътуванията с велосипеди, бяхме наясно, че младото поколение е това, което се нуждае от най-голяма помощ. Подобно на толкова много неща в живота, ако можете да получите малкия тласък и насърчение, от които се нуждаете, когато сте млади, останалото е история.

И така, като помагаме на начинаещи млади велосипедисти, се надяваме да помагаме на велосипедисти от всички поколения в бъдеще.

BG – Обяснете вашата стратегия / процес на финансиране. (т.е. – как очаквате дарители? каква е тяхната възвръщаемост, ако има такава, освен отписване на данъци?)

ТОМ – Първите дни на проекта са, но се надяваме основните ни потоци от приходи за дарения да идват от следните източници.

1. Доход от реклама на цена на кликване на уебсайт, посветен на пазарна ниша.

2. Дарения за оборудване от компании за оборудване в замяна на рекламни, полеви тестове и банери на уебсайта.

3. Дарения на старо оборудване и частни дарения от щедри хора, които искат да помогнат за промяна в живота на млад пътешественик.

BG – Каква е вашата цел?

ТОМ – Да направим пътуването с велосипед първият избор за всеки, който иска да има приключение или да види света.

BG – Как хората могат да помогнат?

ТОМ – Разпространете думата – пуснете връзка във вашия блог или уеб страница и кажете на приятелите си! Ако сте компания, която търси целенасочена възможност за маркетинг на вашите продукти, свържете се с нас! И ако имате няколко лири, можете да спестите, направете дарение днес!

ХВАРЕТЕ МИ КОСТ ТУК ХОРА!

Какво мислиш?

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta