Факти за велосипеда Cannondale

Ф

Велосипедът Cannondale се счита за най-добрият за всички видове мотоциклетисти – от случайни мотоциклетисти до опитни състезатели. Най-високата ефективност, актуалният дизайн и иновациите са основните изисквания на водещите производители на велосипеди, а Cannondale води универсалния пазар с велосипеди със страхотни характеристики. Cannondale е чартиран през 1971 г. от Joe Montgomery, Jim Catrambone и Ron Davis, за да произвежда раници и чанти за къмпинг и впоследствие велосипедни ремаркета за велосипедни излети. Името на бизнеса произхожда от железопътната гара Cannondale Metro North в Уилтън, Кънектикът. В края на 90-те Cannondale започва да произвежда мотоциклети, теренни превозни средства и велосипеди.

Отделът за мотоциклети загуби пари, като по този начин продаде този клон. През 1983 г. Cannondale се насочва към производството на алуминиеви състезателни и туристически рамки. След това бяха добавени рамките за планински велосипеди. Велосипедният клон стана печеливш и бе придобит през 2003 г. от Pegasus Capital Advisors, който подпомагаше прераждането на производството на велосипеди на компанията. През февруари 2008 г. Cannondale е придобита от Pegasus Capital Advisors от Dorel Industries. По това време Cannondale произвежда различни видове велосипеди от висок клас, специализирани в алуминиеви (а не стоманени или титанови) и рамки от въглеродни влакна, технология, която те произхождат.

Научното ноу-хау за мотоциклети Cannondale нараства заедно с предприятието. Първоначалната пътна рамка с произход от Cannondale е произведена през 1983 г. Тя се продава за 350 долара и комбинира рамката и вилицата. Рамката беше едновременно широко призната за по-голямата тръба надолу и по-голямата тръба на главата. Cannondale стана първият голям производител на произведени алуминиеви рамки, в епоха, когато масово се произвеждаха само стоманени рамки и алуминият се изработваше ръчно в малки обеми.

По-късно компанията пусна на пазара рамки с идентификация CAAD (Cannondale Advanced Aluminium Design). Моделът CAAD4 осигури алуминиевите стойки за S-огъване за повишен комфорт. Чрез модифициране на закрепването на седалката и задържането на веригата в по-голяма форма на „чаша от стъкло“ (вместо конвенционалната кръгла тръба), Cannondale успява структурно да се завърже в огъващи точки, за да помогне за премахване на вибрациите на пътя, като същевременно запазва твърдостта на рамката в области, които го изискват.

Cannondale рутинно предлага велосипедни артикули, които винаги са подложени на много дисекция и възстановяване. Основната цел на компанията е да поддържа върхови постижения и да надхвърля изискванията на купувача. Резултатът е велосипедни предмети, които приятно обслужват пълното изпълнение и удоволствие.

Избирането на велосипед Cannondale може да бъде изтощителен процес, тъй като има множество нива и възможности за избор на велосипеди и аксесоари, които са на разположение. По-долу има няколко въпроса, които трябва да имате предвид, докато правите избора си на велосипед Cannondale:

1. Цена: Какво можете да си позволите? Моторите Cannondale се предлагат на голямо разнообразие от цени, така че ще можете да намерите точния, който можете да си позволите.

2. Видове велосипеди: Помислете как и къде ще карате велосипеда си. Ще бъде ли на дълги разстояния, на местно ниво за забавление, състезания или спринт, на път или извън пътя? Велосипедите Cannondale ще отговорят на вашите нужди.

3. Твърда опашка или пълно окачване: Тъй като те имат по-малко тегло, мотоциклетите с твърда опашка ще педалират по-лесно. Докато ще намерите по-високо ниво на комфорт при моделите с пълно окачване.

4. Пълно окачване или твърда опашка: Твърдата опашка е по-лека и педалите по-ефективно. Пълното окачване предлага повече комфорт.

5. Допълнителни елементи: Има какво да избирате, така че изберете най-важните, които можете да си позволите, и накарайте хубавите да ги имате по-късно.

6. Магазин за велосипеди: Изберете такъв, който е удобен, има правилните цени и има добра репутация за обслужване.

7. Отстъпки: Извън сезона е чудесно време да намерите велосипеди с отстъпка. Повечето магазини ще договарят цената си през извън сезоните.

Превъзходството на велосипед Cannondale се доказва от страстта на компанията да бъде най-добрата компания за велосипеди в света. Cannondale се стреми да произвежда висококачествени продукти, произведени с най-съвременни технологии, които запазват степента на върхови постижения, които са спечелили в индустрията.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta