Системи за контрол и стабилност на борда на ховър

С

Както при скейтбордовете, операторите на борда на hover ще носят отговорност за нивото на уменията си и следователно трябва да обмислят това, преди да опитат някакви безобразно радикални трикове или маневри. Ездачът осигурява задвижване на скейтборд, но на ховърборд те ще осигурят по-малко задвижване, а по-скоро помощ само за ховърборда като скейтборд с двигател.

Ездачът, разбира се, ще отговаря за управлението и управлението на дъска за задържане, но бордът ще лети и това означава по-меки кацания, повече въздух извън рампите и нови трикове, за които дори никога не се е мислило. Но също така осъзнайте, че с по-добро представяне ще дойдат сериозни наранявания, когато се допускат грешки и по този начин трябва да се обсъдят още умения, практика и може би високотехнологични инструменти за обучение преди радикални маневри “извън графика” от напреднали и не напреднали състезатели.

Инструктори и обучители на ховърборд и инструменти за цифрово обучение, инструменти за електронно обучение и симулатори на виртуална реалност ще добавят милиарди долари към индустрията и хиляди потенциални работни места. Ховърбордовете могат да бъдат оборудвани с хаптични сензори на повърхността, за да усетят разпределението на теглото на ездачите, докато той или тя се опира на една или повече части на дъската, като по този начин предвижда нуждите на ездачите и коригира съответно и съхранява информацията в паметта, като се научи да работи с конкретен ездач чрез използване на стратегии за изкуствен интелект.

Въвеждането на изкуствен интелект в системата за контрол на стабилността и операционната система на ховърборда ще осигури по-плавно пътуване и ще стане едно с оператора за по-добро изпълнение на трикове и маневри и по-приятно каране. Тези системи са налични и всъщност са доста прости, като се имат предвид техните способности.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta