Райън Шеклър – Скейтборд продиджи

Р

Ракът без риза на Райън Шеклер не е единственото нещо, с което може да се похвали. Фактът, че известният шампион на X-Games Тони Хоук има високи похвали за него, е доказателство, че той не е просто някакво дете, чиято мечта за скейтборд се сбъдна случайно. Определено, той не само е принуден да го направи; Той е роден на.

Дори преди да се научи да рецитира азбуката, скейтборд чудо, Райън Шеклър вече джазира играта си, практикувайки някои движения на скейтборд, вместо да играе с обичайните безопасни играчки за деца. Той започна да се занимава със спорт още на 2 години, когато за пръв път забеляза дъската на баща си. Любопитен и любознателен, бъдещият световен шампион се научи да кара и следователно изпълни по-сложни ходове с дъската на баща си.

Райън израсна, използвайки таланта си чрез подкрепата на баща си и майка си. Родителите му му осигуриха всички необходими съоръжения и дори стигнаха дотам, че поставиха собствена рампа в дома им. Цялата подкрепа се изплати, когато името на Райън Шеклер в спорта се разпространи като горски пожар. Меко казано, той вече печелеше състезания и печелеше договори с големи спонсори на ранна възраст от 10 години.

В началото на 2003 г. Райън Шеклър стана професионалист и за пореден път доказа, че заслужава популярността заради безпроблемните си умения с дъската. Той спечели “Новобранец на годината” по време на Vans Triple Crown and Gravity Games и оглави X-Games Street състезанието, спечелвайки още един златен медал в своята заслуга.

Поради подвига, който е постигнал като скейтър дори преди да навърши 20 години, Райън Шеклер е постигнал уважението и възхищението на известни про-скейтъри в света. През 2005 г. той спечели златото в AST Dew Tour. Той също така бе отличен за спортист на годината от AST. Шеклер доказа своя талант още два пъти, когато спечели същото състезание за още две последователни години, което го направи първият скейтър, който някога е постигнал такава видна победа три пъти.

Сега снимките и стоките на Райън Шеклер са навсякъде от реклами по телевизията, облеклата и в интернет. Той е бил одобрител на много спортни компании и с невероятната си изграденост, външен вид и талант е бил идолизиран и от тийнейджърите. Доказателствата за обучението му бяха показани, когато Райън Шеклър отиде без риза за компания за скейтборд. Оттогава той вече хвърли името си върху камъни като един от най-горещите спортисти на планетата, присъединявайки се към редиците на Майкъл Фелпс, който също оголи гърдите си за спонсори и продукти, които той одобрява. Тъй като този скейтборд природен талант навършва 20 години през следващата година, светът е насочен към бъдещите начинания, които предстои да направи, и рекордите, които е предназначен да разбие.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta