Познаването на основите на скейтборда

П

Скейтбордът е прост и забавен, благодарение на упражненията, срещите с много хора и в известен смисъл да изглеждате готини. Някои биха могли да го разчетат като разумно рисковано занимание, но все пак много малки пържени риби все пак биха избрали да влязат в него поради краищата му. По-голямата част от скейтбордистите в света са осемнадесет и по-долу и това интерпретира около десет милиона млади скейтъри по целия свят.

Ако сте някой Агенцията на Обединените нации е очарована от пързаляне с кънки, сканирайте за няколко основни направления, за да започнете.

Защитни зъбни колела

Първите неща винаги трябва да се връщат първи. Преди да се преместите и да разгледате, за да опитате да направите някои неща, използвайки скейтборд, искате да притежавате някои защитни съоръжения с вас. Каска, шепа лакътни възглавници и наколенки трябва да свършат работата. ще заемете малко екипировка от приятелите си, ако не сте сигурни дали ще се появявате с кънки в дългосрочен план, просто удостоверете, че те могат да съвпадат правилно с вас.

Много младежи в наши дни пренебрегват самия факт, че безопасността може да е истински проблем при пързаляне с кънки. Те предполагат, че спортните защитни подложки и каски не изглеждат готини, затова те пързалят, докато не са засегнати от тежки наранявания от пързаляне, не е ли така, а?

Запознайте се с новия си приятел: вашия скейтборд

След като сте сложили защитната си екипировка, следващият проблем, който просто трябва да бъдете принуден да направите, е да предизвикате запознат със скейтборда си. Скейтбордовете се предлагат в напълно различни размери и стилове. разумно е просто да заемете скейтборд 1-ви, за да прецените разумно скейтборда, който предпочитате да имате в бъдеще.

Преди да излезете на улицата заедно със скейтборда си, искате да забележите, че е бавно да сте готови да се запознаете правилно с него. трябва да се стремите да стоите изправени, да скачате и да движите краката си върху скейтборда за няколко пъти, преди наистина да създадете някакви движения. това може да ви предпази от прекалено шокиране от „усещането“ на скейтборда.

Стойка

Друг жизненоважен въпрос, който просто трябва да бъдете принуден да направите, преди да започнете да карате кънки, е да видите позицията си. Ако предпочитате текстурата на изкарване на левия крак напред, направете го, в противен случай поставете десния си крак напред. ще проверите дали кракът отива навсякъде, като ритате топка. Ако ритате топка заедно с десния, тогава трябва да поставите десния си крак в задната част на дъската и обратно.

Движение

Вече разбирате най-популярната си позиция на скейтборда, какво прави следващият? Натискате задния си крак, за да предизвикате някакво движение. имайте предвид да отпуснете тялото си, докато започвате и сгъвате колене, ако трябва. основните движения могат да се почувстват малко странно, но вие ще получите положителна промяна в него. Моля, опитайте и направете първоначалното си кандидатстване на изключително място, където имате достатъчно площ и малки смущения като превозни средства и хора. Освен това се предпочита равна повърхност от наклонена.

Спрете!

Друг основен проблем, който просто трябва да бъдете принуден да разберете, е начинът да спрете. Съществуват напълно различни видове стратегии, използвани за спиране на скейтборд, но ние бихме препоръчали използването на задното стъпало, за да се предотврати движението за начинаещи. Всичко, което трябва да опитате и направите, е да накарате задния си крак на дъното и да използвате триенето, за да предотвратите скейтборда си.

Това са редица основни неща, които начинаещите скейтбордисти трябва да бъдат принудени да овладеят, преди да стигнат до триковете, а също и каскадите. неизменно имайте предвид, че безопасността е на първо място, което изграждането на здрави основи е най-доброто оръжие за избягване на инциденти, докато кънките. Наслади се!

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta