Поддържането на щастлив брак може да бъде точно като карането на велосипед

П

За тези от нас, които са женени от дълго време, очевидно сме свикнали с факта, че имаме този друг човек, който да пазим и да се грижим за него, но с течение на времето какво можем да направим, за да поддържаме връзката щастлива и любяща , което все още ще бъде много забавно? Е, щастливият брак може да се сравни с карането на колело и макар това да ви се струва странно, тук ще обясня защо.

Не ме разбирайте погрешно, няма намерение да сравнявам съпруга или съпругата ви със стар велосипед, добре може би малко, но точно както бихте се грижили за мотора си с напредването на възрастта, така че трябва да отделите допълнителни моменти, за да покажете любим човек, който ти пука. Ето няколко педала, които можете да завъртите:

Карането на колело е най-естествената задача, която трябва да предприемете, след като майка ви или баща ви свалят стабилизаторите, разбира се. Просто намалявате мащаба, тогава няма да ви спре. Същото е и когато се ожените за пръв път, това е едно прекрасно усещане, меденият месец, да сте заедно и след това и двамата сте на път да се возите в залеза на семейното блаженство. Така че, за да останат вълнуващи връзката ви, продължавайте да мислите, когато за първи път сте се научили да яздите, и я приравнете с това, когато за първи път сте се оженили. Следващата стъпка е и двамата да помислите къде сте сега и докъде сте напреднали. Тази мисъл ще потвърди любовта ви един към друг и също така трябва да предизвика усмивка на лицата ви, точно както когато сте били деца.

Направете мелодия от време на време. Когато се почувствате малко мрачно, може да е време да организирате почивка или смяна на сцената. Подобно на омазняването на вашата велосипедна верига, пътуването или лакомството ще разхлаби вас и партньора ви и ще спре ръждата да влезе. Когато се върнете, отново ще се почувствате спокойни и в по-добра позиция, за да се справите с ежедневието, с това подновено удоволствие.

Сменете предавката, ако водите тежка битка. Тъй като бихте се преместили в по-лесна предавка на велосипеда си, за да се изкачите на този хълм, така че преминете към по-лек подход, ако усетите малко напрежение, което се натрупва между вас и любимия ви. Аргументите не са приятни и като възприемете по-леко отношение, можете да избегнете гърбицата и да можете да разрешите проблемите много по-бързо. Ако не забравяте да възприемете този подход, той определено трябва да помогне, тъй като след като проблемът бъде сортиран, всичко отново е свободно.

Имайте резервни части за всеки случай. Тъй като през годините ще трябва редовно да сменяте гумите на велосипеда си, така ще трябва да имате и резервни планове в брака си, за да го поддържате щастлив и безразличен. Може да пожелаете да приберете малко пари за дъждовен ден, да отделите бюджет за специален подарък, вечеря или да се опитате да си поставите задачата да съставите списък с неща, които вашият партньор обича. След това можете да ги почерпите с всеки елемент или повод един по един. Това ще запази брака ви интересен и забавен. Не забравяйте и романтиката, като включите това любовно чувство е важно, така че защо да не се влюбите отново? Специален романтичен жест винаги ще бъде добре приет. Не забравяйте тогава да запазите резервни части, малки лакомства за вашата по-добра половинка.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta