Континентални велосипедни гуми – защо се търсят

К

Continental велосипедните гуми, както много други компании, осъзнават колко популярно е станало колоезденето. От пътуващите до състезатели през уикенда, до твърдите състезатели и триатлонисти, всеки има нужда от велосипедни гуми, които да осигурят качество и издръжливост. Как Continental, базираната в Германия компания продължава да произвежда качествени гуми за велосипеди? Отговорът на това е по-долу.

Защо да изберете Continental?

Тази немска компания е основана преди почти 140 години и до днес те продължават да осигуряват най-доброто качество на разумни цени. Стремежът да произвеждат по-добър продукт, включването на по-нови технологии със сигурност е ключът към техния растеж и успех – или създайте свои собствени и винаги имайте предвид най-вече нуждите на ездача. Grand Prix 3000 например беше една от най-популярните гуми на пазара, но Continental успя да я подобри с 4000 и 4000S, предлагайки по-силна защита срещу пробиване, по-голяма издръжливост и по-голяма стабилност. Те надграждат успеха на всяка гума с нов напредък в технологиите.

Важен фактор при всяко решение за покупка е цената и това е друга причина, поради която Continental е точно за вас. Въпреки че имат гуми от висок клас, които могат да струват до $ 250, по-голямата част от тяхната линия е на добри цени и достъпна както за професионалисти, така и за любители. Без значение какво е нивото ви, можете да карате като професионалист.

Значи ли нещо немското производство?

Continental се гордее със своето наследство и всяка гума, която може да претендира за немско производство, се счита за най-високо качество. Наследяването на немски език е високо качество и удовлетвореност на клиентите. Както компанията казва, “Велосипедна гума не е … построена от роботи. Тук няма масово производство, не само висококвалифицирани майстори сглобяват високотехническа и усъвършенствана гума.” Всяка гума е произведение на инженерството и дизайнерското изкуство.

Какво може да ви предложи Continental?

Разнообразие, гъвкавост, стойност, издръжливост, производителност … списъкът продължава и продължава. Независимо дали ще изберете гума със смес Black Chili или която има технология EndlessEdge, можете да бъдете сигурни, че получавате най-модерната гума на пазара. Век опит, не малък подвиг и нещо, което малко други компании могат да претендират.

Коя континентална гума е подходяща за вас?

Никоя гума няма да е подходяща за всички хора, вземете предвид къде карате, как карате и разбира се бюджета си. Ще откриете, че Continental има впечатляваща селекция от гуми за шосейни състезатели, кросови колоездачи, планински колоездачи, пътуващи до работа и мотористи. Многобройни фини разлики в теглото, сцеплението, дизайна на протектора, каркаса и използваната гума правят вашето пътуване уникално.

Реномирани продавачи ще носят марка Continental Bike Tyres?

Тези гуми от световна класа се предлагат на различни места и чрез онлайн доставчици. За да сте сигурни, че получавате най-добрата цена заедно с най-добрите гуми, посетете реномирани онлайн търговци. Само като сте напълно убедени, че всичките ви притеснения са отговорени, наистина ще можете да се насладите на най-доброто колоездене, което можете.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta