Как да 360 Hardflip – Пълните съвети и трикове за Как да 360 Hardflip като професионалист за 2 дни!

К

Това, което прави 360 Hardflip различно, е, че колкото и да сте умели като скейтбордист, 360 Hardflip винаги е най-трудният трик за изпълнение.

И така, можете ли да овладеете 360 Hardflip? Отговорът е абсолютно ДА! и ще ви покажа как.

Тъй като името се римува със своето ниво на трудност, това комбинирано каскадьорство всъщност е сложна комбинация от shuv-it, а също и удар, когато дъската се върти на 360 градуса както по оста x, така и по y. За да се подготвите за този трик 360 Hardflip, трябва също да се упражнявате да изпълнявате ollie, основният гръбнак за почти всички други трикове, до неговото съвършенство. Ако не сте сигурни как да оли, можете да посетите другия ми сайт, където ще ви дам пълните съвети и трикове как да оли.

Първата стъпка за това как да направите Hardflip 360, както беше споменато по-горе, е да овладеете ollie. Оли се прави, като поставите десния си крак върху опашката на дъската, а левия в средата на скейтборда. Затлачете задния си крак надолу и преместете предния крак в горната част на скейтборда, докато скачате нагоре. Предният ви крак трябва да се плъзне напред и в средата на това и двете колела на дъската, и дъската трябва да се изравнят перфектно, преди да се приземите на дъската и да се търкаляте. Практикувайте го отново и отново, докато не го усвоите, преди да преминете към следващата стъпка.

Второ, сега, когато сте усвоили оли, поставете крака си отдясно до опашката на скейтборда, след това поставете левия крак повече към лявата палуба на дъската в центъра на него, след което поставете левия си крак вертикално.

На трето място, задръжте десния си крак и го повдигнете към предния крак, както правите оли.

Четвърто, издърпайте левия си крак напред вляво и оставете пръста си да щракне палубата на челната страна на скейтборда. Преместете това място, за да обърнете дъската. Докато придвижвате левия си крак едновременно напред, трябва да извадите десния си крак от дясната палуба на дъската, което води до завъртане и обръщане на дъската. Уверете се, че практикувате стъпка 3 и стъпка 4 за плавното протичане на изпълнението на трика.

И накрая, оставете дъската да се върти и завърта на 360 градуса. Когато можете да видите горната част на лентата за захващане, уверете се, че сте скочили достатъчно високо, за да позволите обръщане и въртене на дъската между краката си. Хванете здраво дъската, преди да кацнете на нея с двата крака, преди да се търкаляте.

Натисни тук за повече съвети как да 360 Hardflip.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta