Как да Оли надолу по стълбите

К

Ollie е най-основният трик на скейтборда. Той е полезен в повечето трикове за скейтборд и може да ви помогне да използвате челюсти. Един от начините да използвате олито е да слизате по стълбите. Отначало това изглежда доста плашещо, но с този трик и малко практика няма да е толкова трудно да се направи.

Стъпка 1. Уверете се, че сте на 100% уверени в своя оли. Намерете малък комплект стълби, всичко от 2-4 трябва да е добре. Уверете се също, че няма рубла или нещо друго, което може да попречи на вашия оли.

Стъпка 2. Започнете да карате скейтборд към стълбите с удобна скорост. Ще се изненадате, че всъщност не се нуждаете от толкова голяма скорост, за да изчистите набор от стълби.

Стъпка 3. След като сте на крак от перваза на стълбите, изпуснете оли. Имайте предвид, че не е нужно да пускате голям оли. Всъщност аз всъщност препоръчвам да пуснете малка за първите няколко пъти, когато сте слизали по стълбите. Може би си мислите, че няма да можете да изчистите стълбите с малко оли, но повярвайте ми, че можете.

Стъпка 4. Сега влезте във въздуха, забележете кацането си и се подгответе за удар. Въздействието може да се почувства малко силно, ако не сте свикнали.

Стъпка 5. Кацайте и се возете със стил.

Стъпка 6. Можете да тренирате за издигане на стълби от оли от високи первази и кутии.

Заключение:

Ollieing надолу по стълбите е чудесен начин да изведете вашия ollie и нашия скейтборд на следващото ниво. Също така изглежда наистина сладко за зрителите.

Моят голям съвет:

Най-големият ми съвет би бил да не се притеснявате, че ще станете високо. Повярвайте ми, можете лесно да изчистите комплект с малко оли.

Отстраняване на неизправности:

Въпрос: Не мога да накарам самочувствието да слезе по стълбите. Всеки път, когато се опитвам, стигам до точката, в която пускам оли, но след това ритам дъската.

Отговор: Спечелете увереност, като се спуснете по перваза с приблизително същия размер като стълбите.

Въпрос: Не мога да изчистя стълбите.

Отговор: Вероятно трябва да се движите по-бързо

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta