Как да направите поп Избутайте го на скейтборд – Как да го избутате на 360

К

Да се ​​научиш как да го избуташ на скейтборд може да бъде много, много трудна задача, но ако първо си научил няколко трика на дъската, тогава не би трябвало да имаш проблем да правиш различни вариации, включително как да го тласнеш на скейтборд трик . Бутане е, когато кънкьорът застане на дъската, скочи малко и избута опашката настрани. Скейтбордистът може да накара борда им да се завърти на 180 градуса или повече точно под краката им. Както казах по-горе, има много вариации, но всички те основно покриват едни и същи принципи.

Сега трикът за скейтборд с поп бутане е малко по-различен от обикновения тласък. Да се ​​научиш как да го избуташ на скейтборд обикновено идва след като се научиш как да го избуташ. Поп бутането е същата концепция, но фигуристът ще бута дъската, така че да се върти по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка. Това ви дава малко повече въздух, поради което се използва, за да прескачате често предмети.

Да се ​​научиш как да тласкаш на 360 може да стане бързо, стига да следваш някои прости тактики. Първо, ще трябва да започнете да правите Оли. След това избутайте дъската отзад, после отново обратно отпред, за да я оставите да се завърти напълно. Уверете се, че сте сгънали колене достатъчно, за да получите по-висок въздух, следователно имате по-голям шанс да кацнете трика на скейтборда с бутане.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta