История на скейтборд палуби от план Б

И

Скейтбордовете от план Б започнаха през 1991 г., когато човек, който беше приятел с местните професионални скейтъри, реши да проектира дъски за тях. Той разговаря с скейтърите за дизайните и започна да работи върху дъските, давайки реализация на редица горещи и уникални дизайни. Палубите за скейтборд, проектирани от този тип, бяха толкова добри, че дори професионалните скейтъри започнаха да ги използват. Присъединяването към група професионални скейтъри позволи на компанията да сключи големи сделки за одобрение, които бяха от голяма помощ за бизнеса.

Качеството и дизайна на тези скейтбордови палуби от Plan B са доста извисени и страхотни. Техните дизайни са цветни и абстрактни. Дизайнът, който план b използва на скейтбордовете за продажба, е уникален и се казва, че всеки индивид може да избере нещо за себе си от широката колекция от скейтбордове от план b.

План Б уважава своите клиенти и те знаят, че дори професионалистът няма да иска да купи пълен съвет от тях. За да се погрижат за този бизнес поток, те също продават само палубата и аксесоарите на дъската, така че човек може да изгради дъска у дома. Палубите Plan b са направени от висококачествен дървен слой, който кара хората да ги избират пред останалите марки на пазара. План б също дава на младежите идеи за разработване на собствени тестета и проектирането им. Компанията е в движение всеки ден, представяйки нови дизайнерски и скейт палуби, като по този начин ги прави една от най-популярните марки за скейтборд в света.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta