Изследване на вертикалния велосипед LifeCore Fitness 900UB

И

Когато купувате стационарни велосипеди, имате два основни дизайна, от които да избирате. Един от стиловете е лежащият мотор, който разполага със седалка с гръб и поставя педалите повече пред вас, отколкото под вас. Другият дизайн е направен по-скоро като традиционния велосипед. Ако търсите стационарен велосипед, който е проектиран по-скоро като традиционен велосипед, може да помислите за вертикалния велосипед LifeCore Fitness 900UB.

Изправеният велосипед LifeCore Fitness 900UB предлага много лек и компактен дизайн, тежащ само 88 паунда и дълъг 41 инча и широк 24 инча. Той също така се отличава с проходен дизайн, който го прави лесен за използване в почти всяко пространство. Той обаче има тегло от 300 паунда, което означава, че този изправен мотор може да не е правилният избор, ако сте особено тежки. Освен това, въпреки регулируемата си седалка и кормило, може да не е достатъчно високо, ако сте много висок човек.

Екранът на дисплея, който използва LCD технология, осигурява много остри и лесни за четене изображения. Тук можете да наблюдавате пулса си с помощта на контактните сензори за пулс, както и да прочетете повече за една от дванадесетте предварително зададени програми, които сте избрали. С толкова много програми, от които можете да избирате, хората с почти всяко ниво на способност могат да намерят най-добрата за своите нужди. Дисплеят предоставя и друга полезна информация, като текущото време и температура.

В допълнение към компактния си дизайн, вертикалният велосипед LifeCore Fitness 900UB е и доста издръжлив. Изработена с алуминиева рамка за тежко натоварване и устойчиво на надраскване покритие, тя също така идва с петгодишна гаранция, когато се използва за жилищни цели и две години гаранция, когато се използва за леки търговски цели.

Ако имате проблеми с гърба или ви е неудобно по време на каране на традиционен велосипед, може би ще ви е по-подходящ стационарен легнал велосипед. В противен случай, вертикалният велосипед LifeCore Fitness 900UB е добър избор за повечето хора.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta