Защо скейт парковете са от полза за местните общности?

З

Защо скейтпарковете са полезни за местните общности?

Отговорът е много прост …!

Скейтпарковете осигуряват място за деца, които обикновено не се интересуват от традиционните отборни спортове. Те са място, където децата могат да отидат и да се изразят по индивидуален, личен здравословен и атлетичен начин.

Привличането на децата, и по-специално на „рисковите деца“, участващи в лична дейност и дейност за изграждане на самочувствие като BMX и скейтборд, им помага да изградят увереността, от която се нуждаят, за да се справят добре във всички останали аспекти на своите живее.

По-голямата част от BMX-ерите и скейтърите в момента се возят по улиците, в парковете и вътре в запустели фабрики. Следователно скейтпарковете, дори и по-предизвикателните, трябва да бъдат много по-безопасен вариант в сравнение с това децата да карат и карат кънки по днешните оживени улици.

Когато скейтпаркът е изграден правилно: с познания и принос на местния ездач / скейтър и участие в целия процес на изграждане на парк. Тези деца завършват с:

· Чудесно чувство за собственост и гордост.

· Фактът, че самото съществуване на новия им скейт парк е резултат от тяхната упорита работа.

· Фактът, че те са имали възможност да работят с местни съветници, депутати и местни бизнес лидери по различните елементи на дизайна в рамките на скейт парк.

Тези деморализирани преди това BMX играчи и скейтъри, които някога са бягали от полицията, сега ще се окажат работещи заедно с полицията заедно с общността като цяло.

Едно от очарователните неща за BMX, скутери, кънки и скейтборд е как помага да се сближат членовете на общността. Във всеки един ден, в добре управляван, напълно функциониращ и поддържан от общността скейтпарк, ще видите всички хора от всички възрастови групи.

Ще откриете, че 4-годишното дете се наблюдава от родителя му. Ще видите групите на тийнейджърите, които имат свои собствени раздробяване или скейт сесия. Ще видите и там по-възрастните момчета и момичета, които все още носят гореща страст към BMX или кънки.

Това, което е от най-голяма полза за скейтпарка и общността около него, е няколко посветени BMX, скейтбордисти и т.н., които използват скейтпарка, за да участват в предоставянето на програмите, които са достъпни вътре. Във всяка област на общността има поне един BMXer, скейтър, скутер или скейтбордист, който иска да сподели своята нестихваща любов към своя спорт. Тези хора обикновено са тези, които са склонни да правят най-добрите BMX треньори, треньори за скейтборд и маршали.

Предлагането на повече отговорност на местните състезатели и скейтъри и позволяването им да обучават деца и младежи, докато се стремят да постигнат максималния си потенциал, обединява още повече семейства и потребители на скейт парк.

Професионално проектиран и конструиран вътрешен скейтпарк ще …

• Осигурете безопасно предизвикателно място за BMX, скейтъри, скутери и скейтбордисти, позволявайки на участниците да се развият като спортисти

• Осигурете вълнуваща алтернатива на отборните спортове и съдействайте не само за развитието, но и за подобряване на човешките двигателни умения и баланс. В днешно време изглежда има много възможности за избор, когато става въпрос за предлагане на много малки деца места, които да посещават и да правят неща. Що се отнася до тийнейджърите например, те трябва да направят много малко, ако не и нищо.

• Те привличат посетители, ентусиасти на скейтпарк и зрители на скейтпарк, които обичат bmxing, скейтборд, кънки или скутери. Когато хората посещават, те харчат пари! Това има удар, който се влива в общността, носейки повече пари в района, за да насърчи местния бизнес да създаде и процъфти.

• Направете общността много по-благоприятно за младежите място. Това само по себе си изпраща съобщение до тийнейджърите, че те са приети от хората и са оценени като членове на общността. Това се постига, като им се даде място да се обадят на своите и им се предложи креативно място, където им е позволено да се изразяват по свой собствен начин.

• Насърчава младите хора да станат по-здрави и по-здрави. Това от своя страна помага за обезсърчаване на проблемите, свързани с бездействието на младежта и злоупотребата с наркотици.

Според местните проекти за осведоменост относно наркотиците най-честата причина, посочена от младите хора за злоупотреба с наркотици, е скуката … ФАКТ

• Осигурете фантастични възможности за домакинство на така наречените „конфитюри“. Това е просто друго име за състезание. Разрешаването на публичното гледане на bmxing и кънки позволява на повече хора да разберат напълно уменията, които участват.

BMX и скейтбордът е страхотен зрителски спорт …!

„Bmx и скейтбордът достига до„ най-застрашените “младежи, както никой друг спорт …!

Въпреки това по-голямата част от хората днес са напълно несъвместими със случващото се в по-младия свят и те просто искат да извадят тези досадни ездачи и скейтъри от косите си. Единственото нещо, което децата и младежите в крайна сметка мислят, е, че са граждани от 2-ра класа в обществото. Скейтпаркът променя това погрешно схващане, като обучава общността да осъзнае, че bmx / кънки не е престъпление! Skateparks може да намали още повече разделението между млади и стари, като приветства обществеността през вратите си, за да види положителните страни и ползите за здравето, които хората, които го използват, печелят.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta