Защо да надстроите ATV или мотоциклета си?

З

Надградете това, което вече имате от практически съображения.

Може би ви харесва вашето пътуване, както е, но не отговаря на вашите нужди. Можете да добавите товарни стелажи или кутии, калници или дисаги към вашия ATV и към много мотоциклети. Използвайте ги за пренасяне на каквото и да е – от риболовни и ловни принадлежности до вашия обяд. Размерът на вашето превозно средство ще определи колко допълнително място за съхранение можете да добавите. Някои по-големи мотоциклети дори имат свои собствени контейнери за багаж.

Можете също така да надстроите отделни складови части за по-добра производителност на автомобила и по-дълъг живот. Може би искате да надстроите изпускателната система на велосипеда си, за да не събуждате съседите, когато тръгвате за работа сутрин. Списъкът с подобрения, които можете да добавите към вашия велосипед или ATV, е обширен: лебедки, гуми, джанти, огледала – почти всичко.

Надградете това, което имате по суетни причини.

Ездата е забавна – дори когато карате по най-полезните причини. Така че надстройването на вашето пътуване може да го направи още по-забавно. Кажете, че искате да карате по-агресивно. Новите колела и амортисьори на настоящия ви ATV или мотор могат да създадат съвсем различно усещане – като нов мотор, но за много по-ниска цена.

Може би наистина харесвате външния вид на вашето ATV или мотоциклет – толкова много, че искате да го персонализирате. Това са секси превозни средства и индивидуализирането им ги прави продължение на нас самите. Може би искате хромирани джанти на вашето ATV или други хромирани акценти. Или заден спойлер на вашия туристически мотор добавя усет. Дори уникалната бояджийска работа може да бъде значително подобрение, ако ви зарадва. Единственото ограничение е вашето въображение. Е, може би вашето въображение и бюджет.

Или всъщност преминете към друг модел по същите причини.

Ако можете да си го позволите, покупката на нов ATV или мотоциклет е вълнуващ момент в живота на всеки ездач. Но все още има онзи вътрешен аргумент на практика срещу личността.

Ние препоръчваме същото за новите мотоциклетисти: започнете от малко и станете по-големи с вашия опит. Но ако сте карали известно време и сте по-уверени, може би сте готови за нещо с повече мощност за по-добра производителност. Той увеличава прилива на адреналин.

От практическа страна може би се нуждаете от различно ATV или мотоциклет, защото вашите нужди са се променили. Кажете, че имате нужда от по-голямо ATV с теглещ капацитет и повече място, защото сте купили по-голямо парче земя и трябва да вършите повече домакински задължения. Или може би сте сменили работата си и допълнителен половин час пътуване всеки ден ще се чувствате по-удобно да карате по-ниско в седлото, отколкото височината, която предлага вашият мотоциклет.

Независимо от причините, можете да говорите с местния дилър на Honda Ontario Power за вашите обстоятелства и да получите идеи за надграждане.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta