Етикет на мотоциклетен клуб 101 – "Безплатно зареждане в MC Annuals"

Е

Така че искате да започнете серия мотоциклетни клубове

Етикет на мотоциклетен клуб 101 “Безплатно зареждане на MC Annuals”

Това се случва твърде често сред MC и противоречи на всички MC етикет. Наричам го “Годишен синдром на свободните товарачи” и призовавам президенти на клубовете да спрат този нарастващ прилив, както виждате това да се случва сред вашите членове …

Една проста информация за фона:

В старите времена, когато клубовете практикуваха дисциплина (не както сега), имаше прост протокол, който МС следваха. „Вие присъствате на нашето годишно тържество и подкрепяте нашия клуб, а ние ще присъстваме на вашия и ще подкрепяме вашия клуб! Не можете да получите по-просто от това, нали? И всички видове традиции бяха разработени, за да насърчат това участие, като например броене на трофеи, например – където клубът домакин ще раздава трофеи на участващите клубове за неща като: присъстваха повечето членове, ездач с най-голяма дистанция, клуб с най-голяма дистанция, най-посещаваната жена клуб, най-посещаваните социални клубове и т.н. – разбирате къде отивам тук. Целта беше да се привлекат колкото се може повече MC, за да може клуб да печели пари, а трофеите бяха символи на честта, които клубовете могат да използват, за да покажат, че подкрепят други MC, като печелят тези трофеи. Тъй като годишният е един от най-големите бустер събития на MC, жизненоважно е годишният да бъде успешен. Ежегодно се провежда веднъж годишно (обикновено на годишнината от основаването на клуб), за да се спечелят пари за MC, за да може той да продължи да се кандидатира за тази година и повечето MC да инвестират сериозно в своите годишни. Те се грижат за храна, наемат диджеи, наемат парти зали, наемат място в по-големи MC, някои предлагат забавления, предлагат съоръжения за къмпинг и списъкът продължава и продължава.

Въведете годишния Freeloader:

Така че наистина е гадно, когато се появи годишният “хайлайдър” и извърши крайния грях. Годишният безплатен товарач обикновено тегли велосипеда си някъде пред събитието или в близост до събитието и просто сяда отвън на велосипеда си и не купува билет! Boooooo! И виждате как тези хайлайъри през цялото време седят пред партито, раздробяват го с всички, плесват хора по гърба, прегръщат и прегръщат цялото “семейство”, което познават … по дяволите, дори стават живот на нещо извън партито НИКОГА НЕ ГО ПРАВЯТ ВЪТРЕ В ПАРТИЯТА и купуват БИЛЕТ !!!!! За съжаление обикновено виждате тези идиоти за разтоварване от десетки, разположени в лагера пред MC Annuals, които го пречупват с всички, които минават. След като се забавляват и се забавляват с всички, които познават на снимачната площадка, те събират пакет хора, които харчат пари на годишното събитие, и ги развеждат до друг MC или байкър бар, за да купят там напитки за останалата част от нощ! Можете да чуете как хайлайърите казват: “Хей, това парти е скучно, нека всички да се возим до XXXX място и да купонясваме с тях. Знаете, че правят нещо и тази вечер!” И нататък те се возят с хора, които купуват и покровителстват годишния хостинг клуб. Ядосвам се, когато виждам тези безплатни товарачи да седят пред годишното събитие без никакви китки. Винаги ги питам: “Защо, по дяволите, бихте показали своя ** до нечий годишен и да го паркирате на велосипеда си, без да влизате, за да закупите гривна и да подкрепите колегата си?” И президентите на MC трябва да зададете този въпрос, когато видите, че членовете на клуба ви нарушават етикета на MC.

Как да коригирам тази тревожна тенденция:

Президенти! Не позволявайте на членовете ви да зареждат безплатно на MC годишни. Годишният е важен за жизнената кръв на MC. Това е най-старата традиция сред MC и ако стартирате или управлявате MC, трябва да спазвате традициите и нормите, които са направили MC успешно през цялото време.

Ти трябва:

1. Информирайте членовете си за важността на подкрепата на колегите от МС

2. Кажете на членовете си, ако са счупени и не могат да си позволят цената за прием, не отивайте на годишната! Годишникът е създаден, за да направи пари хостинг клуба, а не да осигури личен парад за вашия член на клуба, който иска да натовари на място и да поздрави всички.

3. Уверете се, че всички ваши членове купуват билет и вземат лента за китки, щом стигнат до събитието. Някои клубове просто вземат всички пари от своите членове и представят средствата на президента, когато стигнат там. Това е страхотният начин да го направите с най-голямо въздействие.

4. Инструктирайте членовете си да казват на своите приятели от други клубове и независими ездачи, които познават, да си закупят билет, ако ги видят да се мотаят навън без гривна.

Ако сте хостинг клуб: Трябва:

1. Помислете за провеждане на вашето събитие вътре в оградена зона и таксувайте хората да влязат в оградената зона, така че дори ако те се забавляват извън събитието, те все още са платили да бъдат там.

2. Помислете за наблюдение на паркингите и за инструктиране на свободните товарачи да отидат да закупят билет или да напуснат вашето събитие.

3. Помислете дали вашите диджеи да правят съобщения по време на вашето събитие, за да казват на президентите да не позволяват на членовете си да се забавляват навън, без да плащат.

Помнете хора, обичайте се и се уважавайте и се опитвайте да правите правилните неща. Безплатното зареждане на други партии на MC е напълно ненаситно и противоречи на всички етикет на MC. Това е моето мнение. Национален президент на Black Dragon Black Sabbath MC

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta