Две мъртви лесни трикове за скейтборд, които можете да овладеете, за да впечатлите приятелите си светкавично

Д

Търсите ли лесни трикове за скейтборд, които начинаещи или почти всеки може да направи? Скейтбордът е страхотно забавление, но може да бъде много разочароващо, ако търсите трикове, които начинаещите могат да направят без твърде много проблеми. Много трикове, които виждате по телевизията и други хора, изискват години опит и умения. Няма начин начинаещи да ги направят, така че какво можете да направите? Това е, което кара много начинаещи скейтъри просто да се откажат от ученето и да изхвърлят дъската си. Най-добрият съвет за тези начинаещи е да спрат да гледат телевизия и да се чудят на плюсовете и триковете, които правят, а вместо това да се съсредоточат върху основите. Ето няколко прости трика, които са чудесни за начинаещи и са лесни за научаване.

Ако знаете как да карате скейтборд, тогава вече трябва да можете да правите оли. Ако не можете да спрете точно сега, излезте навън и се качете на дъската си и започнете да учите! Ollies са много популярни сред начинаещите, защото са супер лесни и супер бързи за овладяване. Това е първият трик, който повечето нови хора научават, когато тепърва започват. Когато правите оли, скачате във въздуха и скейтбордът ви изглежда така, сякаш магически се повдига и остава под краката ви, без да го държите. Това е прост малък трик, който изглежда страхотно, освен че е лесен за научаване. Ollie също е трик, който веднъж усвоен, често ще се използва като част от други трикове за скейтборд, така че е важно да можете добре Ollie, тъй като ще се изплати по-късно.

Искате ли да знаете друг трик, който да изпробвате? Капването на бомбата е друг прост, но страхотен трик за начинаещи. Този трик трябва да се направи от високо място, като например от върха на стълбите или от върха на масата. Просто скочете и поставете дъската си под краката си и се оставете да слезете и да се блъснете в земята. Това е фантастичен начин, по който можете да монтирате дъската си и изглежда страхотно, когато се прави от върха на нещо високо. Може да се наложи да го практикувате няколко пъти, докато всъщност можете да останете на дъската си, след като го монтирате, тъй като някои начинаещи откриват, че когато току-що започнат, продължават да падат от дъската.

Не се разочаровайте, ако не можете да изпълните тези два трика първия път, когато ги изпробвате. Не забравяйте, че скейтбордът, както всичко, изисква тренировка, за да се усъвършенства. Продължете и ще станете професионалист, преди да го разберете.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta