Адвокат за мотоциклетни произшествия, който да ви помогне в исковата ви застраховка

А

Въпреки че законодателството за мотоциклетите и застрахователните спецификации се различават в зависимост от държавата, повечето държави изискват от мотоциклетистите да носят някаква форма на мотоциклетна застраховка.

Повечето компании предоставят изчерпателно застрахователно покритие на разумни цени. Всъщност е важно да научите законодателството за мотоциклетно застраховане там, където живеете, тъй като изискванията за покритие могат да се различават. Всички щати изискват от ездачите да носят минимална отговорност за телесни повреди и щети върху имущественото покритие. Въпреки че броят на тези видове полици варира в зависимост от щата, много изисквания за застраховка за мотоциклетни злополуки са идентични със законите за застраховане на злополуки. В случай, че вашето вземане е просто (т.е. отговорността не е спорна, вредата е била незначителна и малко, ако е било необходимо лечение), застрахователят често получава оценка за ремонт на превозно средство, след което ви изпраща чек. Трябва да попълните няколко документа, но може да не се наложи да се срещнете лично със застрахователя. Ако вашата претенция е много по-сложна (например, отговорността не е ясна, нямате достатъчно покритие във вашата политика или не приемате предложението за преговори на вашия регулатор), тогава процесът на договаряне ще отнеме малко повече време .

Инцидентите с мотоциклети могат да създадат огромни усложнения, които далеч надхвърлят имуществените щети на мотоциклета. Собствениците на мотоциклети трябва не само да застраховат собствените си превозни средства, но също така трябва да имат предвид възможността други шофьори да са недостатъчно застраховани. Застрахователната полица за мотоциклети трябва да бъде достатъчна, за да плати повече от разходите за ремонт или подмяна на вашия мотоциклет. Когато придобивате застраховка, трябва да помислите и за възможни разходи за здравеопазване в случай на нараняване и загуба на заплата в нещастната ситуация, поради която травмите ви правят неработоспособни. Отначало политика от 100 000 долара може да е достатъчна, но какво се случва, ако травмите ви оставят неспособни да изпълнявате 2 месеца? Как точно ще си изкарвате прехраната?

Въпреки че бихте могли да жертвате част от застрахователното си споразумение, като наемете адвокат, за да обработите иска, вероятно ще спечелите от работата на адвоката, като спестите ценно време, енергия и придобиете по-голяма награда от застрахователната компания. Наистина, как бихте могли да се съсредоточите върху подобряването, ако срещнете безброй телефонни обаждания и обикновено антагонистични разговори със застрахователната компания на подсъдимия? Стресът от разглеждането на вашата претенция за нараняване на мотоциклет може да ви ограничи да се концентрирате върху нещата, които са най-важни за бъдещето ви: цялостното ви здраве, близките ви и работата ви.

По този начин, моля, не забравяйте, че наемането на адвокат за злополука с мотоциклет със сигурност е важен избор и трябва да се погрижите при избора на подходящия за вас. Използвайки съветите от тази статия, заедно с правните съвети на вашия адвокат, вие ще бъдете на правилния път, за да запазите семейството си в безопасност, както и да разрешите всякакви злополуки с мотоциклети, както и други трудности при нараняване.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta