Има ли влияние времето върху фентъзи футбола?

И

Става това време от годината, в което времето може да окаже влияние върху реалните NFL игри. Като фантастичен футболен мениджър това е концепция, която просто не можете да пренебрегнете. Да, продължавам да записвам и го казвам. Необходима е проверка на метеорологичните доклади като фактор, който влиза в процеса на настройка на вашия фантастичен футболен състав! Тази статия ще изследва влиянието на времето върху фантастичния футбол.

Необходимо е да се осъзнае, че има различни категории време, всички които се нуждаят от собствена дискусия. Тази статия ще се фокусира върху дъжда, снега, екстремния студ и вятъра. В контекста на тази статия дъждът се дефинира като създаване на условия, при които полето и топката са засегнати, така че лекият дъжд не се брои. По същия начин за снега трябва да има значително натрупване на земята, което да повлияе на опората на играчите. Екстремният студ се определя като температури, близки до нулата. И накрая, ще разгледаме ветровитите условия, определени като повече от лек бриз, говорим за онези студени неделни дни с пориви на вятъра, които оказват влияние върху способността на куотърбека да хвърля топката.

Първият ни инстинкт би бил да считаме всяко лошо метеорологично състояние за отрицателно по отношение на фантастичния футбол, но това просто не е така. Дъждът и снегът всъщност изглежда имат негативен ефект върху защитата повече от нападението. Поглеждайки назад към сезон 2008 сезон 16 видях лоши метеорологични игри в Бъфало, Чикаго и Синсинати. Тези три игри създадоха пет 100 ярда. Обърнете внимание, че всички тези изпълнения идват от позиция за заден ход, но куотърбек и широки приемници могат да се отличат и при ветровити / снежни условия. Докато куотърбекът може и да не успее да хване топката, приемниците имат огромно предимство на хлъзгавите повърхности. Защитите са в неравностойно положение с лоши полеви условия, тъй като е по-трудно да се намали и поддържа покритието.

Докато снягът и дъждът всъщност са благоприятни за нарушението, вятърът е друга история. В дните, когато вятърът порива куотърбек и широките приемници ще бъдат засегнати в голяма степен. Всичко, което трябва да направите, е да си спомните сезона 2007, когато Том Брейди и Ко просто се преобръщаха над всички, докато не срещнаха майката природа през седмица 15. Единственото нещо, което можеше да спре нарушението на Патриотите през тази година, беше вятърът. Ако във вашия отбор имате куотърбек или широк приемник, планиран да играе при екстремен вятър, бих ви предложил да намерите алтернатива.

И накрая, има студено време. Някои от по-топлите метеорологични отбори със сигурност са притеснени от екстремния студ, като отборите като Green Bay Packers огромен домакински предимство към края на сезона. Студеното време оказва влияние и върху ритащите, които губят дистанция при ритниците си, тъй като налягането на въздуха в топката се влияе. Попаднахме на анализ, който изследва ефектите от екстремен студ, който показва в рамките на набор от данни от 1998 г., че отборът на домакините печели всяка игра с екстремни студове. Точно така, непобеден у дома в студа! Отнемането е, че екипите, които не са свикнали с екстремния студ, ще видят отрицателно въздействие върху производството.

В обобщение, времето е нещо, което трябва да имате предвид, когато настройвате своя фантастичен футболен състав през по-късните месеци. Сняг / Дъжд изглежда благоприятства нарушението, особено играта с бягане. Стойте далеч от защитите, планирани да играят в дъжд и сняг. Вятърът е друга история, тъй като може напълно да изключи преминаващата игра. Екстремният студ ще засегне кикерите и отборите на гости, които не са свикнали с тези условия. Така че не забравяйте, хвърлете бърз поглед върху времето, преди да настроите състава си, тъй като той може да ви даде предимството, което определя разликата между победа и загуба в НФЛ неделя.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta