Мазилка и студено време

М

Ами старец зимата пристигна рано и изглежда сякаш е тук, за да остане! Нашите температури в PA се понижиха от 50 и 60 градуса чак до 20-те и 30 ‘около Деня на благодарността. Всеки изпълнител на саниращи мазилки, който се опитва да копне или завърши проект, е бил изненадан от ранното пристигане на по-ниски температури. Проблемът с мазилката е, че не можете да нанасяте мазилка при температури под 40 градуса! Всяка зима чувам за все повече хора, които искат да добавят антифриз или ускорители към гипсовия си микс – не е добра идея и съм разглеждал това в предишни статии и публикации в блогове.

Преди няколко седмици имахме късмет и температурата остана над нулата за много кратък двудневен период. Успяхме да приложим нашето скреч покритие на нашия жилищен проект, така че да бъде защитено през цялата зима. Както знаем, мазилката трябва да се монтира на 3 слоя с обща дебелина 7/8 “. Драскотината (първото) покритие трябва да се нанесе на 3/8”, кафявото (второто) покритие на 3/8 “и финишно покритие на 1/8 “. Трябва да има 48 часа време на втвърдяване, без да се оставя да замръзне между драскотините и кафявите слоеве.

Когато температурите спаднат и сте принудени да нанесете мазилка, впоследствие сте принудени да палатка и отопление на вашия проект, за да имате успешна система за облицоване с мазилка. Това се състои от драпиране на брезенти върху скелето ви, осигуряване на вашата конструкция и пускане на нагреватели от пропан, за да се запази мазилката от замръзване и да не се втвърди правилно. Санирането на мазилка е много скъпо, когато се извършва по този начин и най-вероятно разход, който вашият собственик на жилище не би искал да вземе предвид. Ще преживявате 7 килограма пропан всеки час и ще трябва да имате персонал там денонощно за пожарна охрана. Прилагането на мазилка по този начин може да добави от 3000 до 4000 долара на кота за среден жилищен проект за мазилка.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta