Използване на трафика на Google с Hashtag

И

Ценен четец,

Невъзможно е да споделям всички тактики за трафика, които открих в една публикация, засега ще разгледаме използването на трафика на Google с Hashtag. Това, което в крайна сметка води до това, когато се използва правилно, е Google Page One Exposure. Не Page One Ranking, а Page One Exposure и има огромна разлика между двете.

Има няколко метода, които ще доведат до излагане на Google Page One, което е и начинът, по който изграждате връзки към вашия сайт. Това от своя страна повишава класацията на Google на вашия сайт, всичко онлайн има цел, но по-важното е последователност.

Като използвате същата тактика на Hashtag и буквално натискате „бутон“, за да видите какво се случва. За моя изненада намерих публикациите си в Google+ на първата страница с резултати от търсенето. Ще използвате ключовите думи, които искате да насочите като хештегове, не повече от 2 – 3 хештега на публикация. Не забравяйте, че съдържанието е единствената магическа пръчка за преобразуване от всякакъв вид.

Насочване към най-високо конвертиращите хештегове

Ако искате да знаете кои хештегове са популярни в Twitter, тогава имате нужда от Hashtags Dot Org. Просто влезте с вашите идентификационни данни в Twitter, може също да пожелаете да следвате организацията на точки с хештеги.

Ще видите следните опции; Набиращи популярност в Twitter, терминология на Twitter, защо да използвам хештегове ?, какъв е смисълът ?, какво е (#) хештег ?, как да започнете хештег, история на хештегове, разрешени букви на хештегов, анализи на хештегове, етикет на Twitter 101.

За целите на тази демонстрация искате да кликнете върху „Набиращи популярност в Twitter“. Ще прегледате резултатите към хештеговете с тенденция нагоре или надолу, но по-важното е най-популярните хештегове. Моля, основавайте избора си на Hashtags не само на вашата печеливша ниша, но и на ключовите думи, по които искате да се класирате.

Така че сега знаете как да получите най-популярните Hashtags, страхотно. Сега какво, къде и как можете да ги използвате, за да се съсредоточите върху Google? Всичко, от което се нуждаете, е вашият безплатен акаунт в Google.

След като влезете в профила си в Google+, ще видите две опции, върху които искате да се съсредоточите. Те са „Колекции“ и „Общности“, които почти приличат на Facebook страници и групи. Колекцията е като да имаш Страница и Общността ще отразява група. Само за да ви дам основна представа за разликата между двете.

Създаване на колекция от Google

Това става чрез просто щракване върху „Колекции“ и след това лесно създаване на Колекция. Но подобно на блог или уебсайт, вие искате заглавието и съдържанието ви да са насочени към всички 3 категории ключови думи, към които искате да насочите. Къса опашка, дълъг опашка и котва текст.

Сега вашето графично съдържание е еднакво важно, ако не дори повече, защото искате да привлечете внимание. Цветът играе много важна роля, когато става въпрос за преобразуване … просто мисъл. Но също така искате да споделите безплатни изображения, така че да не стъпвате на пръсти.

Има няколко сайта, които ще ви предоставят изображения с висока разделителна способност в рамките на почти всяка ниша, за която се сетите. Просто въвеждате „Royalty Free Images“ във вашия уеб браузър и разглеждате сайтовете на страницата с резултати от търсенето. Не бързайте и намерете кои сайтове ще ви предоставят точно това, което търсите, въз основа на вашата печеливша ниша.

Сега чудесна идея би била създаването на колекция, фокусирана върху нещо като вашия блог, така че да споделяте съдържанието и експертния си опит в колекцията. Никога не споделяйте Партньорски връзки навсякъде в Интернет, професионална публикация винаги ще съдържа връзка към специален домейн като блог или уебсайт. Вашата цел е да привлечете тези посетители към вашия личен сайт и да бъдете признати за професионалист.

След като вашата колекция бъде създадена, вие сте готови да създадете и първата си общност. Но все още не публикувайте нищо, ще стигнем до това. Засега просто искате да създадете една колекция и една общност, за да можем да работим от там.

Създаване на общност на Google

Почти точно същото като създаването на колекция, но имайте предвид приликата с Facebook Group. Отново трябва да насочите ключовите си думи в заглавието на общността.

След като успешно сте създали и двата си сайта, сега е време да добавите „Тайния сос“, като добавите първите си публикации. Но не просто заливайте профилите си с произволни публикации, бъдете обективни и насочете към аудиторията си.

Докато използвате избраните от вас хештегове, сега ще ви е необходимо интересно и полезно съдържание, за да попълните вашата колекция и общност. Трябва да вдъхнете любопитството на аудиторията да иска да знае повече, щом това се случи, ще спечелите последователи автоматично. И когато насочването е направено правилно, ще спечелите последователи, които всъщност се интересуват от вашето съдържание и решения.

След като попълните колекцията и общността си с богато на ключови думи съдържание и хештега, вие също искате да споделите публикациите си с всичките си социални профили. Google ви позволява да споделяте публикациите си във вашия профил в Google+, Facebook и Twitter или дори да копирате връзката към публикацията, ако искате да я представите другаде.

Колекцията и общността са като поддомейн в Google, така че когато вашите публикации се показват при първия резултат от търсене на определена ключова дума, тези посетители в крайна сметка се насочват към вашия блог или уебсайт. Не забравяйте, винаги се опитвайте да споделяте публикации с връзки към личните си домейни, като блогове и уебсайтове, вашите партньорски оферти трябва да се популяризират само там.

Има само още едно място, което трябва да популяризирате прикрити партньорски връзки, и то за вашите собствени абонати на списъка с имейли, но това е цяла електронна книга сама по себе си.

Не забравяйте, че това е тактика за движение, а не магически бутон, трябва да жертвате времето, за да овладеете последователността. Това включва установяване на най-добрите дати и часове за публикуване, които ще доведат до най-доброто преобразуване. Тази статия е като структура, от която да изграждате.

С пожелание за просперитет,

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta