Влияе ли Google на обхвата на вниманието на младите хора?

В

Някога размишлявали ли сте върху горния въпрос за заглавието? Има ли нещо, за което да се спекулира? Трябва ли да се предприемат някакви действия? Сериозно ли е младото поколение в беда? Прочетете, за да разберете.

Както бих отразил, вниманието на младото поколение е по-скоро върху мобилните им телефони или GPS, независимо дали шофират или пътуват с автобус, такси или влак.

В днешно време все повече млади хора разчитат на Google Maps за улични упътвания. Отминаха дните, когато хората щяха да търсят улични табели, номера на блокове и номера на сгради, за да намерят нов или неизвестен адрес.

Докато в добрите стари времена перспективата на хората тук и там беше по-скоро за околната среда, за да се разбере по-широк обхват, с изобретяването на мобилни телефони, GPS и Google карти, перспективите на младите хора се ограничават до тези малки екрани, вместо да схващат по-широк възглед за околната среда.

Така че бих казал да, Google ограничава вниманието на младите хора. Трябва ли да се вземат някакви мерки за разширяване на перспективите на младото поколение?

Е, когато вече знаят посоките, те могат да бъдат свободни, да се огледат, да се насладят на майката природа и околната среда, да дишат и да поемат чист въздух. Така че не винаги трябва да търсят карти на Google на мобилните си телефони. Те действително могат да изпитат по-широк спектър, докато шофират или пътуват.

Така че, ако трябва да търсят Google само през малко от времето си, все пак е добре. Тъй като по-голямата част от времето младите хора с мобилни телефони ще ходят на училища и това е нещо, което те са привикнали и определено ще имат възможност да се огледат, да шофират и да се наслаждават на сцени и пейзажи на открито.

В резултат наистина не е нещо тревожно. В крайна сметка това е ерата на хилядолетието и се правят много изобретения. Младите хора трябва да бъдат в течение с всички съвременни приложения и приспособления. Така правят всички възрастни хора. Всеки трябва да бъде информиран и в крак с модерния ден и да спазва темпото на днешния свят.

Следователно, ако младото поколение прекарва част от времето си в Google Maps на ограничени екрани, за да намери нови адреси, било то. Те заслужават тази свобода и тази привилегия. Те не правят нищо лошо, а правят нещо с повече точност и прецизност. И това е нещо, за което е съвременното хилядолетие. Не мислите ли така?

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta