Актуални актуализации, новини и функции на Google AdWords през 2018 г.

А

Google AdWords е система за промоция, чрез която рекламодателите наддават за определени ключови думи, така че рекламите с кликване да се показват в резултатите от търсенето с Google. Рекламодателите трябва да плащат за кликванията. Това е начинът, по който Google печели пари от всяко търсене.

След кратко описание нека се съсредоточим върху основната информация за актуализациите на Google AdWords за 2018 г., която е предоставена в тази статия. Google осъзна, че популярността на AdWords е в ръцете на големите играчи, което е необходимо, за да се промени по нов начин. Тук можете да намерите най-новите новини, функции и актуализации на Google AdWords, въведени през 2018 г.

Актуализация №1: Инструментът „AdWords Reach Planner“ за YouTube е въведен от Google

Google е представил нов инструмент, известен като „Планиране на изследвания“ за YouTube и други рекламни видеоплатформи в AdWords. Този инструмент помага да се предскаже богат процент на конверсия на конкретна видеокампания в различни поддържани от Google медийни платформи като YouTube. Приблизителното внедряване е да достигне до няколко видеокампании и да подкрепи бъдещи кампании за планиране, за да се свърже с аудиторията по подходящ начин. Също така помага да изберете точния формат на маркетинговия бюджет и целите. „AdWords Reach Planner“ се предлага в бета версия, но се очаква да пусне пълния оперативен акаунт.

Актуализация №2: Google AdWords се представя с разширен разширен отчет за целевата страница

Рекламодателите започнаха да изпитват нови актуализации с интерфейса на AdWords през 2018 г. Неотдавнашната актуализация е въведена с оглед на пълните показатели за отчитане на разширените URL адреси на целевите страници. С помощта на целеви страници се виждат реализации от трафика на AdWords. Ето защо е от съществено значение да прегледате отчета за ефективността на целевите страници на всеки URL адрес. Функцията беше достъпна и по-рано, но сега можете да получите разширяването на URL адресите на целевите страници в отчета, който е същият.

Той ви помага да намерите начина, по който трафикът идва към всяка целева страница на уебсайта. Информация като „Валидна честота на кликване за AMP“ и „Честота на кликване за мобилни устройства“ с няколко метрични данни като цена, кликвания и процент на реализация са налични в отчета.

Актуализация №3: Разширението за промоция е въведено от Google AdWords

Разширението за промоция е една от най-новите актуализации на Google AdWords, която се добавя под „Реклами и усилвател; раздела “разширения”. Това се появява с икона на етикет при търсене на текстови реклами, която помага на рекламата да се откроява на SERP. Това може да бъде от полза за сайтовете за електронна търговия. Използва се за представяне на конкретни оферти или промоционални продажби, представени от уебсайта. Някои от предимствата са както следва:

  • Промоционалното съобщение в рекламата може да предложи два пъти с Разширение за промоция.

  • Човек може да използва ограничени знаци с помощта на разширение за промоция, което е полезно

  • Това увеличава CTR на рекламите.

Актуализация №4: Настройка на ротация на реклами на Google AdWords се върти неограничено и оптимизира

Неотдавна декларацията беше направена от Google, че рекламодателите вече ще могат да въртят и оптимизират неопределени реклами и да се опитват да постигнат успех. Има четири опции, използвани от рекламодателите в AdWords, подчертани по-долу:

  • Оптимизирайте за реализации

  • Оптимизирайте за кликвания

  • Завъртане за неопределено време

  • Завъртете равномерно

Актуализация №5: Google внесе промени в продуктовите обяви за пазаруване

С нов вариант Google излезе с продуктови списъци в категорията „Пазарувайте сега“. Те също започнаха да показват цени заедно с подробности за продукта и опцията за доставка.

Актуализация №6: Устройството за корекция на офертите за взаимодействия се предоставя от Google AdWords

Наскоро Google излезе с актуализация, наречена корекция на офертите, която улеснява взаимодействията. За разширенията за обаждания те предложиха корекции на офертите в мобилни реклами при търсене. При всяко разширение на връзката към сайта се забелязва, че рекламата може да бъде проектирана с поява в реклами за мобилно търсене. Google дава най-добрата възможност и гарантира, че мобилните реклами ще се показват с разширения за обаждания. Това е приложимо за кампания или разширение за обаждане с функцията само за обаждания.

Google AdWords дава възможност за определяне на бюджета на рекламодателите чрез публикуване на реклами в рекламни мрежи за популяризиране на марката на бизнеса. Следователно най-новите новини, функции и актуализации на Google AdWords могат да се окажат полезни за ефективна промоция.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta