Как да спрем да правим рак и да обърнем прогнозата си

К

Най-важното и релевантно предизвикателство пред хората, които са диагностицирани с рак и дори тези, които не са диагностицирани, е “Как да спра да правя това?” „Как да спра да правя този рак?“

Очевидно е, че тъй като в Съединените щати един от двама мъже и една от две и половина жени ще развият рак през целия си живот, ако ракът е генетичен, повечето от нашите баби и дядовци биха се развили и може би са умрели от рак. това не се случи и затова трябва да променим нашите перспективи за разследване.

Приблизително на всеки шест седмици имаме нова кожа; на всеки три дни имаме нови клетки, покриващи дебелото черво; на всеки два дни имаме нови пръчки и конуси в ретината; на всеки четири до шест месеца имаме нови черен дроб; и следователно на всеки десет до дванадесет месеца имаме ново тяло. Следователно, ако имахме рак преди една година и имаме рак днес, това е така, защото продължаваме да го произвеждаме.

Ако поставите голяма драскотина в Rolls Royce, тя в крайна сметка ще ръждяса и корозира. Ако сте нарязани на ръката от остър нож, тя кърви, след това се образува струпея и накрая, тя заздравява! Еха! Ясно е, че този биомеханичен земен костюм (тяло), в който преживяваме живота си, е далеч по-добре проектиран и проектиран от скъпия Rolls Royce. И все пак, „сменяме ли маслото, настройваме ли го или завъртаме гумите? НЕ! Но ние очакваме висока производителност и сме объркани, когато се разболеем.

Човешкото тяло е в непрекъснато обновление. Никога не е статичен. Милиарди нови клетки се произвеждат всяка минута. Милиарди стари клетки, метаболитни отпадъчни продукти и отрови от храна, напитки, въздух, кожа и бели дробове също трябва да бъдат елиминирани всяка минута. Когато тези процеси бъдат осуетени, се появяват симптоми (тялото се опитва да коригира) и в крайна сметка, ако не се отстранят, всички процеси спират.

Всъщност няма значение колко ефективен е някой при елиминирането на рака, ако човек продължи да го произвежда. Не винаги е трудно да се освободи тялото от рак; трудността се крие в това да го задържиш!

Ето формулата да спрете да правите рак:

1) Хранете се според вашите биологични нужди, а не според апетитите ви. Имайте предвид, че ние сме примати, а не кучета или котки или говеда или свине. Помислете какво ядат горилите и се запитайте дали са силни и здрави. Не забравяйте, че светлината от слънцето се унищожава с огън, радиация и микровълни. Също така, замразяването унищожава много хранителни вещества. Био, зряло, прясно и непроменено са качествата на храната, които са най-съвместими със здравето.

2) Спете рано и станете рано.

3) Започнете деня си с медитация и / или молитва и включете Тай Чи или Джи Гонг или Йога.

4) Прочетете за здравето и изцелението на тялото и ума и духа … не четете за болестите. (поне 30 минути).

5) Упражнявайте аеробно поне 20 минути (45 евентуално) и включвайте някои упражнения за съпротива за мускулен тонус и сила.

6) Яжте само след тренировка, но не забравяйте, че не трябва да ядете сутрин и колкото по-дълъг е периодът между храненията, толкова по-здрави ставате.

7) Почистете дебелото черво. Не забравяйте, че дебелото черво е с дължина около 1,5 до 2 метра или около 5 фута, така че помислете колко отпадъци елиминирате всеки ден. Ако не е около 5 фута, тогава трябва да направите клизма или да получите дебело черво. Клизма дневно или на дебелото черво 2 до 3 пъти седмично, ако е възможно или комбинация от двете. Пример е една дебело черво и 3 клизми на седмица.

8) Клизмите за задържане на кафе са отлични начини за прочистване на черния дроб и сок от пшенична трева или други клизми за задържане на пресен сок са друг начин за вкарване на хранителни вещества в тялото ви.

9) Починете си на обяд, медитирайте и / или се помолете, събуйте обувките си и почувствайте земята с босите си крака и оставете слънцето да затопли кожата ви, ако е възможно за около 30 минути, в зависимост от това къде живеете.

10) Яжте вечерята си поне 3 часа преди лягане. За изцелението е много важно да заспите с празен стомах и черва.

11) Медитирайте и / или се молете преди да ядете вечерята си.

12) Внимавайте да не лъжете. Непочтеността води до вредни психо-емоционални и духовни ефекти.

13) Смейте се … смейте се по корем, ако е възможно няколко пъти на ден.

14) Бъдете любезни … ако сте ядосани, отидете да седнете и да дишате дълбоко или, ако е необходимо, отидете някъде и изкрещите и ударете пръчка и след това отидете да дишате дълбоко и бавно и да медитирате в продължение на 5 минути.

15) Прекарайте последните 30 минути преди лягане, като четете и / или се молите или медитирате.

16) Спете с глава на север на юг или на юг на север, ако е възможно.

17) Уверете се, че стаята, в която спите, е тиха, тъмна и няма електронно оборудване в нея.

18) Бързо 10 до 14 дни четири пъти годишно в двете слънцестоене и равноденствие. И така, 21 март, 21 юни, 21 септември и 21 декември. Постът трябва да бъде 10 до 14 последователни, които включват 21-ви от тези месеци.

19) Редът на важност по отношение на здравословното хранене: Обем, честота и качество. Затова не яжте, докато се наситите. Яжте най-много два пъти на ден и пропускайте всеки ден веднъж седмично. Качествената храна е органична, прясна и зряла.

20) Намерете някой, когото да обичате.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta