10 Най-добри практики за имейл маркетинг

1

Основно! Социални! Промоционални! Я … това е форматът на нашите акаунти в Gmail. Той е включен отдавна и е най-оживеният приет формат, който е приет сърдечно в целия свят. Защо е разделен така? Той е бил използван за подобряване на функционалността и външния вид на акаунтите в Gmail и със сигурност сте усетили разликата, когато всички имейли са обединени и когато всички са разпределени в парчетата. Имейлите са най-професионалният и технически подход за прехвърляне на прикачени файлове и за извършване на онлайн разнообразни сделки. Всъщност пощата, която сте изпратили на клиента си, трябва да бъде гравирана с подходящ формат и езика, който ще използвате.

Изчезнаха онези дни, когато идентификационните номера на имейлите бяха идентифицирани само по пощата и прикачените файлове. Това е ерата на прерязаното гърло, в която имейл маркетингът е на мода. Имейл маркетингът е вид инструмент за директен дигитален маркетинг, който използва електронната поща с цел доставка на търговско съобщение. Сега маркетингът по имейл става все по-забележим с изминаването на дните. Много агенции създават маркетинговото съдържание и след това го разпространяват сред клиентите чрез маркетингова кампания по имейл. Проблемът е, че резултатите могат да бъдат ударени или пропуснати.

Сега е време за въпрос. Как увеличавате шансовете си да получите кликване? Използвайки праведната техника за имейл маркетинг, вие със сигурност можете да подобрите реализациите си. Подобно на всяка друга маркетингова стратегия, маркетинговата кампания по имейл се крие в вниманието към детайлите, внимателното планиране, стабилното съдържание и последващите действия. Да знаете как да достигнете до клиентите си е само част от пъзела. Накратко, ключът към успешната маркетингова кампания е да се избере подходящата маркетингова пътека по имейл.

Най-добри практики за имейл маркетинг:

Нека обсъдим някои съвети за разработване на стратегическа пътна карта за електронна поща, която ви помага да бъдете подготвени да започнете работа през 2015 г.

1. Станете мобилни; Това е бъдещето:

Отзивчивият дизайн може да доведе до 130% увеличение на кликванията по имейл. Да, чели сте абсолютно правилно. Просто прочетете още веднъж! С водещия свят това е ясно заявено, че независимо от маркетинговия канал, жизнеността на малкия екран не може да бъде пренебрегната. Всеки един аспект от дизайна на уебсайта до бюлетини, шаблон за имейл и целеви страници, всичко трябва да бъде отзивчиво. Освен това добавянето на социалните бутони в имейла ще увеличи процента на успех.

2. Инвестирайте в Анализ:

Данните и анализите гарантират, че ще използвате правилния подход и ще постигнете по-добри резултати. Ето защо, ускорете темпото си будно относно това, което правите, какво е общото поведение на пазара, какво обикновено се държат посетителите към вашата марка и след това изпълнете стъпките. Ако похарчите един долар за анализи, това може да предпази вашите 1 милион долара от загуба.

3. Вземете пред читателите:

Създаването на съдържание в блога и имейла е всичко, което беше необходимо, за да стигнете до върха на търсачките, да ги превърнете в потребители и да победите конкурентите си. Светът не е ограничен само до съдържанието, ще трябва да го популяризирате с помощта на подходящи инструменти и тактики.

4. Водете разговора в социалните медии:

Следвайте клиентите си. Отидете там, където се движат. Не е подходящо да се присъединявате към социални медийни мрежи, трябва да взаимодействате с клиентите. Изберете мрежите, които клиентите ви предпочитат да използват. Каналът в социалните медии е огромният и задължителен режим за одобрение на вашата марка. Чрез популяризирането на съдържанието и автентичния ангажимент можете да насочите посетителите към вашия уебсайт и да ги превърнете в абонати на имейл.

5. Наблегнете на качественото писане върху визуалното съдържание:

Визуално убедителните имейли може да се окажат зашеметяващи, но те са неефективни при същия миг. Някои абонати на имейли казват, че предпочитат имейли с много изображения, докато някои наблягат на по-ориентираната към съдържанието електронна поща. Така че, наблюдавайте честотата на кликване, за да търсите какъв стил на имейли предпочитате вашата аудитория.

6. Улеснете регистрацията за имейлите си:

Това е оживената атмосфера на пчели и хората прескачат уебсайта, което ще отнеме време за регистрация или друга опция за влизане в сайта. Улеснете потребителите да се регистрират и увеличете процента на конверсия. Използвайте плаващата лента на долния колонтитул, плъзнете в нея, джаджата на страничната лента и след джаджата, за да използвате различни категории алтернативи, за да вземете най-много абонати.

7. Увеличете автоматизацията на имейлите и капковия маркетинг:

Капковият маркетинг е ползотворната кампания в света на имейл маркетинга. Това позволява на агенциите да останат осведомени в съзнанието на клиентите дори в конкретния момент, той не е достъпен на пазара. Приложете този значителен капков маркетинг по няколко начина, като например, ако имейлите ви са фокусирани основно върху продажбите, тогава можете да използвате автоматизиран капков маркетинг, за да изградите повече доверие и доверие.

8. Двойно включване:

Този пионерски метод позволява на получателя да избере имейл програма на марката, като изпрати празен имейл на конкретния имейл адрес. Когато някой го изпълни, той задейства имейл с искане за потвърждение, който изисква от лицето да активира абонамента си, като щракне върху връзка в имейла. Американски автор заяви, че този процес е по-лесен, отколкото да се регистрирате за имейл чрез SMS.

9. Изпълнете процес за оптимизация на имейл:

Елементите на имейли като копие, дизайн, призиви за действие, теми, заглавия, целеви страници, честота и изпратено време изискват непрекъснато подобряване. Одитът е много важен компонент в имейл маркетинга. Анализирайте тестовете за оптимизация на имейли за всяка кампания, за да определите кое ще работи най-добре за вашата целева аудитория. Изпълнете това след редовен период, за да постигнете по-висока производителност на вашата програма за имейл маркетинг.

10. Тествайте всичко уединено:

През цялото време сте обсадени с различни нови съвети. Въпреки това, използвайте разделен тест за всеки, за да се уверите дали този фактор ще се отрази на вашия имейл маркетинг. Само защото нещо работи за някого, което не изглежда да работи за вас и вашия бизнес.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta