Десетте най-важни причини да наемете литературен консиерж

Д

Тази наистина страхотна интердисциплинарна професия съчетава умения с безупречно обслужване, основано на клиентите, и трябва да обичате истински това, което правите. Е, вие ще бъдете съдията и ще ми кажете какво мислите за Топ 10 причини да наемете литературен портиер.

  1. Дарява с времето. Всички сме приели, че трябва да правим повече с по-малко. Има обаче толкова много време, което се делегира за изпълнение на задача или задача. Литературен консиерж е типичен доставчик на време и обръща внимание на сложните детайли на задачите, базирани на проекти.
  2. Осигурява разнообразие на персонала. „Literar Concierges“ са опитни професионалисти с безброй специализирани административни, управленски и технически умения, използващи съвременни ресурси. Това интердисциплинарно ниво на умения позволява гъвкавостта да се носят различни „професионални шапки“ за дадена задача.
  3. Страхотна добавка за персонала за специални събития. Литературните консиержи са незабавни десни асистенти и са достъпни веднага, когато доброволци, приятели или сътрудници не се явяват. Нека си го кажем. В деня на събитието или специална функция е критично да имате необходимото покритие в определени позиции.
  4. Стратегически метод за стимулиране на икономиката на САЩ Скандалните думи на президента Джон Ф. Кенеди и днес звучат вярно. „Не питайте какво може да направи вашата страна за вас – попитайте какво можете да направите за вашата страна“ Аутсорсинг на професионални услуги – просто има добър бизнес смисъл.
  5. Добър старт за възнаграждаваща работна връзка. Има голям шанс външен изпълнител да има множество задачи, базирани на проекти, с един и същ клиент или да получи препоръки. Силата „да се оправи от първия път“ е в основата на дълготрайни и взаимно изгодни работни отношения.
  6. Възможност за учене и споделяне с опитни професионалисти. Пътят, който води до ефективна комуникация, е двупосочна улица, където обучението и споделянето могат да процъфтяват между всички основни кохорти.
  7. Лесен метод за намаляване на отговорността. Много изнесени професионалисти работят в качеството си на независими изпълнители; следователно те не са служители, което елиминира отговорността, свързана с щатни, непълно работно време, временни или сезонни служители.
  8. Интелигентен избор за специализирани задачи, базирани на проекти. Литературните консиержи са доказали опит на свободна практика или на трудов стаж в индустриите за маркетинг, медии, новини, публикуване, събития и търговски изложения. Обхватът на услугата за възлагане на проект лесно се съчетава с безбройните им умения.
  9. Възможност за гъвкаво обезщетение. Днешната икономика е задушена, но способността за преговори и създаване на това, което работи, е жива и процъфтяваща. Много изнесени професионалисти приемат директни (парични) и креативни (бартерни) компенсационни пакети, които създават споразумение за печалба за всички основни кохорти.
  10. Забавен начин да се срещнете с професионалисти, които изпитват истинска страст. Това може да звучи някак сирене, но е вярно. Соло или външни професионалисти абсолютно обичат да съдействат за реализирането на проекта ви.

Ето го. Можете ли да повярвате, че има близо 100 причини да наемете литературен консиерж? Маркетингът, медиите, новините, издателската дейност, събитията и търговските изложби са мястото, където се базират опитът, уменията и ресурсите на тези професионалисти. Всяка от тези индустрии съответно има специални аспекти, свързани с много професионални роли и отговорности. Тази специализирана професия се гордее с това, че е компонент с добавена стойност към бизнес стратегията, без да прави компромиси над примерното обслужване, базирано на клиентите.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta