Препращане на Hotmail – Как да препращате автоматично имейл на Hotmail до и от други имейл адреси безплатно!

П

Пренасочването на Hotmail е термин, използван за описване на автоматично препращане на имейл от един имейл акаунт в друг. Например, поддържате ли много имейл адреси при доставчици като Hotmail, Yahoo Gmail и други POP3 акаунти, но ви е трудно да следите всички входящи и изходящи съобщения?

Смятате ли, че е трудно да имате достъп до уебсайтовете на всеки доставчик на електронна поща и да въвеждате многократно вашето потребителско име и парола само за достъп до всеки акаунт?

По-голямата част от доставчиците на безплатна поща не обичат да пренасочват имейли от вашия акаунт, създаден с тях, към другите ви имейл адреси, поддържани от друг доставчик, просто защото самият акт ви отдалечава от основната им услуга. Като такива те обикновено позволяват автоматично препращане на имейли до другия ви акаунт при друг доставчик, ако се абонирате за техния премиум акаунт срещу заплащане.

Ще ви покажем къде можете да получите БЕЗПЛАТНО пренасочване по имейл! Ако използвате Hotmail имейл като основен акаунт, доставчиците на имейли като Gmail и списък с други безплатни имейл пренасочвания и POP3 доставчици по-долу позволяват автоматично препращане на Hotmail.

В случай, че искате да знаете какво означава POP3, това е само кратка форма за “Post Office Protocol”, термин, използван за описание на начина, по който потребителите могат да извличат имейлите си от отдалечен сървър. Днес POP3 често се използват от много безплатни уеб базирани доставчици на поща, за да улеснят извличането на имейли от съответния им сървър. Моля, прегледайте всички доставчици на POP3 поща и имейл за пренасочване, изброени по-долу.

Препращането на Hotmail е лесно. Сега ще ви покажем как можете да пренасочвате имейли от другите си адреси във вашия имейл на Hotmail. Най-хубавото е, че тази услуга е БЕЗПЛАТНА!

Списък с имейл пренасочване и POP3 доставчици на електронна поща, които позволяват Hotmail препращане БЕЗПЛАТНО!

1. Bigfoot – безплатни услуги за електронна поща и препращане, които позволяват Hotmail препращане от вашия акаунт в Big Foot във вашия имейл за Hotmail. Можете да активирате безплатен акаунт за пренасочване, но те ще ви позволят да препращате максимум 50 съобщения на ден. За $ 9,95 можете да надстроите до първокласен акаунт в уеб поща, който ви позволява да препращате максимум 500 имейл съобщения на ден до 20 различни имейл акаунта в Hotmail или други POP3 имейли.

2. FanMail е безплатен доставчик за пренасочване по имейл, който обслужва любителите на спорта. Когато се регистрирате за нов акаунт за препращане на поща, ще бъдете помолени да предоставите имейл адрес, на който искате да ви препращат имейлите. След като завършите регистрацията си, Fan Mail незабавно ще ви изпрати съобщение за потвърждение до мястото, където искате да пренасочите имейла си.

3. GMail позволява безплатно пренасочване на имейл към вашия Hotmail. Той има възможност да ви позволи да запазите копие във вашия Gmail или да го изтриете автоматично след препращане към вашия Hotmail или други POP3 доставчици на поща

4. Hotmail Email – пренасочването ви позволява само да пренасочвате имейлите си към други акаунти в мрежата на Microsoft (Msn) като MSN, Live или Hotmail акаунт. Препращането на Hotmail до другия ви пощенски адрес в мрежата на msn може да се осъществи чрез влизане във входящата поща на вашия имейл акаунт в Hotmail.

5. Pobox – Можете да се регистрирате за Pobox поща или за вашия собствен домейн за 30-дневен безплатен пробен период. Pobox ви позволява да препращате до 5 имейл адреса / дестинация и има много отлични функции като защита от нежелана поща, изходящ SMTP достъп, пренасочване на URL адреси и ваканционна поща.

6. PrimeMail е друг безплатен доставчик на пренасочване по имейл, който е подходящ за препращане към вашия акаунт в Hotmail или друг акаунт за поща. Има три възможности за избор. 1) Използвайте Prime mail единствено за препращане на имейл към имейл акаунт на Hotmail или там, където искате всичките ви имейли да бъдат препратени 2) Създайте акаунт за Prime mail, където можете да го използвате за изпращане / получаване в Prime mail или автоматично имейл пренасочете имейла си към друг адрес. С тази опция входящите ви имейли ще бъдат запазени във вашия акаунт на Prime mail и ще трябва да влезете в имейл акаунта си и да можете да изтриете всяка поща ръчно. 3) Създайте главен акаунт с имейл адрес и го настройте да изтрива цялата поща след 3 или повече дни, след като бъде препратен на имейл на Hotmail или друг адрес по ваш избор.

Винаги помнете, че ако тествате услугите за автоматично пренасочване на имейли на горепосочените доставчици, не използвайте същия имейл адрес, който използвате за препращане на съобщението. Опитах и ​​в повечето случаи не успява да достави.

След като всичките ви имейли бъдат препратени към вашия имейл на Hotmail, можете веднага да пишете, четете, изпращате или отговаряте на всичките си съобщения и това може да бъде постигнато от единния ви имейл акаунт.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta