Теория за контрол на времето Дискусия

Т

Абстрактно казано управлението на времето е възможно сега, но само в ограничена степен. Някои учени вярват, че пълният контрол на времето е не само възможен, но най-вероятно ще се превърне в потенциална възможност през следващите няколко десетилетия. Как така питате?

Е, виждате ли, контролирането на нашето време е възможно, след като напълно разберем как работи. И ние сме на път. За разлика от опциите на Федералния резервен банк за контрол на паричния поток, в системата на Земята има безброй лостове, които могат да се използват за контрол на времето. Всеки един от тези лостове ще задейства верижна реакция, тъй като всичко засяга всичко останало.

Всички модели в земната система работят заедно, по същия начин всички вълни от всички източници работят заедно. Светлинни вълни, вълни, съдържащи енергия и / или топлина, звукови вълни, радиационни вълни, независимо от произхода, които текат заедно. Чрез контролиране на един фактор, като например в ELF или VLF на земята при 8,5 Hz, можете да контролирате времето. Чрез промяна на топлината с която и да е виртуална триизмерна решетка на всяко място в атмосферата можете да контролирате вятъра, като по този начин контролирате времето. Чрез промяна на температурата на повърхностните води на Тихия океан с един градус, можете да промените нивото и височината и скоростта на струята на струята и по този начин да промените целия поток на времето на Земята.

Виждате, че няма да мине много време, докато използваме техники за модификация на времето, за да спрем или направим ураганите, да убием убийствените торнадо или да сложим край на дългосрочните суши, които вредят на земеделския ни капацитет. Помислете върху това.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta